Het begin

Logo1

Ik en twee vrienden van mij hebben besloten om op vakantie te gaan. Het was wel een moeilijke keuze, omdat er heel veel mogelijkheden zijn. We waren aan het googelen om te kijken waar we heen konden gaan. Opeens kwamen we op de site van Sunflight! Het was wel een goede website! Daar kun je voor vakanties boeken. Het was vrij simpel. We hebben contact gehad met de klantenservice, die waren echt heel vriendelijk. Uiteindelijk hebben we besloten om naar Mallorca te gaan. Als je twijfelt waar je heen moet gaan, dan moet je naar Sunflight! 

Spanje, Mallorca

cala

vorig jaar ben ik naar Mallorca geweest. Het was in augustus en het was erg mooi weer. Het is een mooie plek om op vakantie te gaan. Lekker aan de kust met je vrienden. We waren in Cala Formentor. Een verbluffend landschap, ongelofelijk hoe mooi het is! De weg ernaartoe loopt naar beneden. Vervolgens brengt je uiteindelijk tot aan het witte zandstrand daarna naar het helderblauwe water. Eromheen ligt een indrukwekkend aantal donkergroene dennen- en eikenbomen. 

Wij gingen veel activiteiten doen zoals:  

  1. Voetballen: we hebben een wedstrijdje gespeeld, 4 tegen 4. Natuurlijk heb ik gewonnen! 
  1. Zwemmen: we gingen elke dag om 7 uur ‘s avonds naar de zee toe, om te zwemmen en bleven tot 10 uur ‘s avonds. 
  1. Hardlopen: Dat deden we ‘s morgens vroeg om 10 uur. 
  1. Feesten: Elke avond na dat we gezwommen hadden, zijn we meteen gaan feesten.   

Terug naar Nederland

Onze vakantie was voorbij, en het werd weer tijd om naar Nederland terug te komen. We hebben een leuke tijd gehad, en dat alles kwam door Sunflight. Twijfel niet en vindt je vakantie via de Sunflight blog! 

Geef een antwoord